”Det bästa sättet att bli kvitt en frestelse är att falla för den”

Citat från Oscar Wilde. Och han har så rätt, smart kille! Haha, tänk om jag skulle säga så varje helg.  Det är frestande att gå ut och ha kul med sina vänner, men borde plugga. Men som sagt, det bästa sättet att bli kvitt frestelsen är att falla för den. Så säger jag idag, jag borde kanske vara hemma och vila så jag är pigg till skolan imorgon. Men jag kan inte, jag håller på att gå under här hemma. Saknar mina vänner! Efter en alvedon, te och en powernap ska jag hem till en tjejkompis och dricka lite vin senare och sen ut i natten. Någon mer som ska ut ikväll?

2 svar på ””Det bästa sättet att bli kvitt en frestelse är att falla för den”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *