Hej

Ja de där nya pillrena gjorde väl kanske inte direkt underverk för sömnen, men jag fick ganska mycket gjort rent bildmässigt då jag satt här långt in på nattens timmar och slaktade ballad efter ballad i min Spotifylista.

Jag sorterade, dansade, redigerade och sjöng om och om igen tills mitt huvud kändes som en varm skål av marmelad. Då var det nästan för sent att påbörja projektet komma i säng men jag måste säga att jag förvånade mig själv med alla mina Indiana Jones liknande knep. Jag smög längs väggarna, hängde mig i lianer och hoppade flera meter åt gången för att komma undan bovarna.

Fast i själva verket var det Mandus som gick bakom mig för att hålla koll på läget och jag gick typ rakt fram hela tiden.

Det här blev egentligen ett jättekonstigt inlägg för jag ville mest bara säga hej 🙂

Hur härligt som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *