3685 lediga jobb!

Satt precis och skulle söka mig ett nytt jobb på internet. Är inte internet fantastiskt? Skrev lediga jobb Göteborg och fick inte mindre än 3685 träffar. Helt otroligt att det finns så mycket man kan göra på internet. Man kan söka jobb, handla kläder, se vilket väder det är i vilken världsdel som helst, söka efter resor, spela spel och mycket mycket mer. Detta var ju inte möjligt för tio år sedan. Även om jag denna gång inte hittade något jobb som jag var intresserad av så vet jag att jag inom kort kommer hitta något som jag vill ha.Det läggs ju ut hundratals nya jobbannonser varje dag på internet så jag är hoppfull!

Det är nästan så man undrar hur vanliga arbetsförmedlingen, researrangörer och klädaffärer som inte är på internet ska klara sig nu när man kan köpa allt hemifrån sitt eget vardagsrum, och dessutom ofta skicka tillbaka varan gratis om man inte är nöjd. Internet är här för att stanna, och antalet tjänster och butiker som öppnar ökar hela tiden. Man kan ju till och med jobba hemifrån över internet vilket är helt otroligt. För hundra år sedan var det en omöjlighet att styra en maskin hemifrån som utför ett arbete på en hel annan plats, nu sker det hela tiden. Dessutom arbetar de flesta maskiner helt utan hjälp av människor vilket också det var en omöjlighet på den tiden. Man börjar ju undra vad man kan göra på internet om tjugo år. Det är ingen som vet.. Än!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *